2015-08-20 895 瀏覽
今日本來想去一間四川辣店,點知因為開瓶費關係取消吾去,另找地下...行下行下見到老四川,開瓶費只需$20,所以今日3個人膽粗粗去試下!~一入到去,衞生一般,坐的位置都是比較迫,但因為吾想煩關係照食左先。今次我地叫左5樣野食,每人都係$110價錢都抵,但味道係吾覺辣的存在。有點失望。鳯爪:已經吾可以用辣黎形容,仲有點酸的味道。好似過左期咁,食左一隻已經吾想食。酸菜魚:叫了中辣之後再加辣,但一點都不辣,只有酸味,魚好大片,但勁多骨,只可說吾辣但味道吾差的酸菜魚。青瓜:冇晒皮咁滯,所以勁淋,但吾入味,吾辣,份量都多。包心菜:已經加辣,但同用水煮差不多,冇辣冇炒的感覺。油泡田雞:竟然最辣的餸(但都是小辣),田雞老左,但幸好入味,菜都入晒味吾錯,係整餐飯食晒的食品。只可說吾難食,但吾會再去的小店,味道一點辣都冇,衞生又好一般。

青瓜:冇晒皮咁滯,所以勁淋,但吾入味,吾辣,份量都多。
包心菜:已經加辣,但同用水煮差不多,冇辣冇炒的感覺。

2015-08-13