2010-06-09 2 瀏覽
有會員CARD (半價) 就黎呢間食。。和牛Sirloin, medium rare: ok 普通16安rib eye; medium rare, rib eye 無和牛甘貴但味道好過和牛Sirloin 如果吾食得BLUE CHEESE 千奇吾好加。。 (好似發霉味吾系個個受得)兩個都跟BAKED POTATO , 連sour cream & salt 非常好。。Chicken Quesadilas,外層夠脆,餡料OK , 幾多CHEESE, 不過幾濟。。蟹餅好細小。。。。 味道吾錯,多蟹肉~但貴(SIZE V. SMALL)Chocolate Tallcake 賣相好似好正。。好大杯,3個人分。。。 Vanilla icecream 再加忌廉加朱古力蛋糕如果無半價我覺得好貴,會情愿去OUTBACK STEAKHOUSE, 不過半價我就覺得價錢合理。。。
有會員CARD (半價) 就黎呢間食。。
和牛Sirloin, medium rare: ok 普通

Vanilla icecream 再加忌廉加朱古力蛋糕

2010-06-01