2024-02-20
呢度做嘢啲呀姐,工作態度都幾hea/差😂首先,我朋友對菇係敏感嘅,要知道敏感可以好大穫,嚴重係危及生命唔係痕腫咁簡單,再三強調要走菇,佢地都照落左,同返佢地講話佢地唔記得走菇,態度都有啲差。然後我朋友落單,想要一半日本牛$138隻壽喜燒,呀姐又話冇喇喎,得返$98果隻,咁好啦。然後我落單,叫$138果隻壽喜燒,突然又話有喇喎😂見到可以加$28有杯生啤,就叫埋啦,點知睇單見到係原價$38,就同佢講應該係$28先啱,呀姐求其答一句,優惠冇左架喇,我:「下點會冇呀」,佢對住部機㩒兩㩒又㩒到$28喇,即係佢求其答啦😂😂呢間舖啲人亂嚟,明明得兩枱客,員工又勁多,擺明超得閒,係hea你囉壽喜燒正常嘅,味道ok,份量係幾好夠曬飽,湯底就普通,冇乜甜味唔太似壽喜燒,本身性價比ok,但呀姐啲服務態度攪壞曬成件事差評係俾啲呀姐嘅👎🏻👎🏻👎🏻
差評係俾啲呀姐嘅👎🏻👎🏻👎🏻