2015-02-21 2472 瀏覽
是咁的,呢間Butcher's Club朋友提過實在太多次喇,成日話食食食,今日終於的起心肝去左試,好在唔使排隊餐廳個環境幾causal 的,食煙既朋友可以坐出面人地條後巷既位,眼見差不多90%都是老外,好像去了外國一樣叫了兩個Burger一客Duck Fat Fries一杯ice cream floatBurger是用Dried Aged Black Angus Beef,連我平時慣性食唔晒一個burger都可以KO一整個,講緊唔係因為佢好好味,係因為佢個size實在太迷你食既時候其實好lei hea,首先本人個咀太細,冇可能一口咬倒佢包-芝士-肉-蕃茄-再包,而且佢啲汁加油實在太澎湃,一咬已經流到周圍係,但其實塊肉係冇咩肉味,絕對唔值呢個價個Duck Fat Fries又係冇薯味都好既,我第一次飲ice cream float咋😛原來咁好味既😛

個Duck Fat Fries又係冇薯味

2014-12-10