2023-02-18 1350 瀏覽
希望大家唔好嫌長,我喺上年年尾時去過銅鑼灣呢間分店,當時叫咗最貴既海鮮餐,落單後就話生蠔龍蝦唔夠貨(有個帶眼鏡既女人),搵其他野代替,見佢都有禮貌既,是旦啦,求其一餐半餐。埋單時我哋下7個人total 3千零蚊,佢就sell我哋買啲現金卷,話隨時都可以嚟,用幾多都得。直至都今年2月6號,約好朋友一行4人,Book咗今晚17號旺角店食飯聚舊,即係11日前已book好,已講明會用現金卷,到今日中午收到旺角店電話confirm, 到下晝5點幾,旺角店又打嚟,話收多咗booking,問我可唔可以改去銅鑼灣店,咁當時咁急,我話問問朋友先再覆,後來朋友都就到,咁咪覆返話OK,電話裡面仲話會俾Discount 我,到咗銅鑼灣店,我book7點半,去到見返嗰位四眼亞姐,佢話旺角店有通知,但只有姓葉既4位,話我個訂位無confirm, 但佢明明有枱,寧願接咗單6位既walkin 都唔俾枱我,我打去旺角店個女人,同佢講返佢又話講咗,呢邊呢個四眼亞姐又唔肯聽電話,兩個喺度扯貓尾,我再打去旺角店問,個手提電話已經俾咗個男人聽,最後四眼女人同我講最快要等到8點半先有枱,咁樣既態度,你唔想收現金卷咪直接講囉,walkin既你可以同佢講無枱,咁book枱有咩意義!我同朋友都係住天水圍屯門荃灣,特登過嚟銅鑼灣仲要受你哋氣,旺角店亦從來無打過電話嚟跟進,結果無喺度食落樓下兩層食其他野