餐廳: 嘉興餐廳
資訊:

2022-03-29 456 瀏覽
雖然係一間小店,侍應唔多一腳踢,但係都唔可能有一個顧客入左黎坐低15分鐘完全唔睬佢,叫過幾次話寫野,哦完之後繼續夢遊,到真係忍唔到要大聲呼喝,佢知道我著左,唯有走埋黎話以為另一個幫我,以為?你訓醒未?我叫五香肉丁麵你就覆我沙爹牛肉麵,搞我咁耐一句道歉都無,然後飄開繼續夢遊不過實在無辦法,朝早開咁早既餐廳確實唔多,但係你開得門做生意就唔該你訓醒先好開工,唔好要D客一早受氣除左服務,野食黎講還是唔錯,我早午晚都向度食過,真係得架wor,但係如果服務無改善,我相信我唔會再黎呢間餐廳希望老細好好珍惜你每一個客人
希望老細好好珍惜你每一個客人
2022-03-29
15 分鐘 (堂食)
$50 (早餐)