呢一間coffee shop我真係超級推薦Bowl with sous vide chicken $75 9/10呢個飯食到我勁開心,首先佢個飯並唔係普通白飯係有汁甜甜地,而且入味,仲要係日本米!佢個雞肉又超級滑嫩,真係只有慢煮先可以煮到呢個水準,講真下次我都一定會再食返啲尼個,望落唔係好大但係完全足夠一個女仔,如果男仔嘅話可以加多個小食。Eggs your way $100up 8/10整體都好味,但係就冇乜特別,出面都會食到嘅感覺!Chocolate $40 7/10都係好味同埋濃郁嘅,但係曾經飲過我認為最好味嘅朱古力之後就返唔到轉頭,所以尼一間唔會係我最愛,但係因為唔飲咖啡嘅緣故所以我都係會繼續叫佢另外,我食過佢French fries,都係幾推薦,同一般出面食嘅薯條係唔一樣係french fries幼身嗰隻。仲有呢間餐廳超級乾淨,我長期見到店員喺度噴消毒,講緊係只要張枱冇人或者空閒左一段時間,就會瘋狂噴消毒講真我都係第一次見餐廳職員咁愛乾淨!好值得另外寫多一段讚賞

呢一間coffee shop我真係超級推薦

呢個飯食到我勁開心
,如果男仔嘅話可以加多個小食。
sous vide chicken

Eggs your way $100up 8/10

整體都好味,但係就冇乜特別,出面都會食到嘅感覺!
Eggs  your  way

Chocolate $40 7/10

另外,我食過佢French fries,都係幾推薦

仲有呢間餐廳超級乾淨
講真我都係第一次見餐廳職員咁愛乾淨!好值得另外寫多一段讚賞