2024-10-10 179 瀏覽
今日落荃灣casting🎬行行吓熹寶係富華冰室門口企定定唔願走😂原來喺門口見到食客d餸菜,大大碟好吸引😍睇嚟為食熹寶又出動啦‼️冰室闊落光猛,有別於一般冰室,菜式多樣化,有風味小炒,精選出爐麵包,湯麵,🍜小食等店員推介-招牌酸菜魚🐟魚肉爽口啖啖肉,而且無骨,放滿開胃酸菜同配料例如:腐皮,芽菜,木耳吸收湯底精華,撈飯就一流夠晒鑊氣-惹味 🥔薯仔牛柳粒🥩牛柳切粒,煮至半成熟,肉質超軟嫩,薯仔切粒,油炸夠晒香脆,最後加上小量黑椒,味道出晒黎家常小炒🥬時蔬炒牛肉菜心清脆爽口,蒜香十足,而且保持青綠,牛肉新鮮有口感全日早餐🍳有熹寶至❤️炸魚柳,大大塊,色澤金黃,外酥內軟,仲有誠意滿分嘅斑蘭味嘅餐包,呢個全日早餐好有驚喜以上小菜配明火例湯及絲苗白飯,份曬夠晒我地3個人,食到捧住個肚走😋

店員推介-招牌酸菜魚🐟

夠晒鑊氣-惹味 🥔薯仔牛柳粒🥩

家常小炒🥬時蔬炒牛肉
菜心清脆爽口,蒜香十足,而且保持青綠,牛肉新鮮有口感

全日早餐🍳