喺街熱左陣,入左apm,又熱又多汗又口渴,行上層去個廁所洗洗面,見到呢間freshtea,以前呢間happy lemon啲炭培珍珠奶茶好好飲。喺openrice睇,見到而加好評都唔少,口痕痕就買2杯黎飲😈😈😈熱情果梳打都幾多人話好飲,我飲落真係幾好。鮮橙味的梳打,有啲熱情種子同椰果 ,炎炎夏日飲,會覺得幾清爽,我覺得可以再甜少d(本身叫左小甜,或者下次會叫小小甜😝),個底有近似糖漿的,要飲幾口搞下佢,唔係嘅話就好甜,我好快就飲左半杯。推薦👍👍👍另外叫左杯oreo脆脆深培奶茶飲左杯,芝士orea味😍,又有曲奇口感,焙茶味有,但冇以前咁濃,有啲似被芝士味蓋左,我就覺得有點兒浪費左,茶底再濃d就一流👍👍
oreo 脆脆深培奶茶
香橙熱情果梳打
2023-07-19
5 分鐘 (外賣自取)
oreo 脆脆深培奶茶
香橙熱情果梳打