😛我最近報左個泰拳班,系尖沙咀附近上完堂就順便食埋野,經過呢間餐廳比佢地既裝修吸引左,😝入到黎既環境好大好靚,環境上既設計都令人感覺舒服, 😊於是就入內便細心挑選食物😊。🍝()古法柱侯牛腩飯()柱侯牛腩是用牛腩燉煮多小時而成,肉質鮮嫩,配以醬汁和草菇,增添了口感和味道的層次。肉質嫩滑而且沒有渣。 🧡()招牌鴨肉飯()肉經過幔煮,保持了鮮嫩多汁的口感,特點是鴨肉的鮮美和米飯的香糯,口感豐富而滿足。()鮮檸伯爵茶()🥪上面都係滿滿既檸檬,都好濃郁,成個配搭真係一流💜🍕 Melon cream soda食左甘多好味既面,一罐超級清爽既melon cream soda 電會少!好解膩!❤️呢間餐廳既拉麵真心好食,我地都不約而同甘話要快d 約下個禮拜再來!