2019-08-17 63 瀏覽
呢排食居酒屋食到有啲上癮 🙈 啲嘢食多數都好新鮮,好精緻係價錢偏貴啲啫一坐低已經有一碟好好味嘅前菜, 係微辣嘅酸蘿蔔,青瓜,仲有蜆肉呀 😱 前菜都咁重本嘅刺身拼盤 📍北海道海膽,拖羅,油金魚,帶子,三文魚, 牡丹蝦 😍 海膽份量好多,好大方,攞啲紫菜包住食真係好正~ 三文魚好厚身,拖羅仲入口即溶,一啲根都無清酒煮蜆 📍清酒湯好清甜,朋友仲成碗飲哂 😂😂 啲大大隻嘅蜆都好肥美架露筍豚肉卷,雞軟骨,雞翼串燒📍露筍好爽好嫩,食落唔會有渣,豚肉都好香,露筍仲令豚肉感覺無咁肥; 雞軟骨脆脆地,好有口感; 廚師好細心咁將雞翼開邊,方便好多雞泡魚乾📍燒得岩岩好,我諗佢仲一路燒一路幫佢搽咗好多醬汁,上枱好香,食落仲好淋好入味,食到停唔到口不過可能廚房人手唔係好夠,嘢食上得比較慢

刺身拼盤 📍

清酒煮蜆 📍
清酒湯好清甜,朋友仲成碗飲哂 😂😂 啲大大隻嘅蜆都好肥美架

露筍豚肉卷,雞軟骨,雞翼串燒📍

雞泡魚乾📍

不過可能廚房人手唔係好夠,嘢食上得比較慢
刺身拼盤
露筍豚肉卷,雞軟骨,雞翼串燒