2020-06-18 724 瀏覽
第一次食嘅時候係舊年, 當時叫咗個暗然銷魂飯, 十分之有驚喜,非常喜歡食. 佢嘅叉燒又話肥瘦適中又好入味,雞蛋液都煎得好香; 但係之後每次黎都覺得越嚟越難食, 有時超級肥有時好硬有時燒到好窿,直情係個表面變晒黑色, 之後去少左。 最重要系d 姐姐成日做錯野(試過轉左台後, 提左三次, d野食都仲系去左舊台); 我望過佢既落單機, d字細到眼盲, 極吾user friendly, 唔怪得知啲姐姐成日落單好慢又要我地重複又重複。 上個禮拜老公,買左外賣俾我食, 竟然去返我第一次嗰陣時咁好食! 所以今日又去左堂食, 都吾錯, 之後可以食返。d姐姐又醒目左少少, 竟然識拎杯熱水俾我(之前要三吹四請 有時又扮見吾到我,逼到我自己親自拎熱水)希望一切吾系假象,如果吾系又少左個飯堂。
,雞蛋液都煎得好香;
但係之後每次黎都覺得越嚟越難食,
試過轉左台後, 提左三次, d野食都仲系去左舊台)

暗然叉燒飯
暗然叉燒飯