2025-01-05 0 瀏覽
有啲區域可能要多啲味精先至會多啲客,好彩終於有一間係極少味精,依然仲係可以接受嘅階段~仲要有時都仲會有問卷2蚊coupon,下次可以減兩蚊👍🏼🥰 啲汁都落得啱啱好,返到屋企都只係最底嗰啲有少少立,唔算太濕。洋蔥同肉量都適中。相比起行過橋嗰間嘅價錢同分量都好明顯優勝!👍🏼不過我都唔應該比較,因為我都無食嗰間起碼有6年以上,怕咗佢啲味精同太濃味,好明顯用味精同濃味來 cover up唔新鮮嘅肉。但係太多人鍾意食味精同濃味,所以做就咗好多重口味餐廳出現。試一次就怕怕,最好自己唔食。但係呢間掂呀!👍🏼暫時絕對值得推薦~(因為我唔知佢幾時會變㗎嘛!咁我梗係希望佢唔好差唔去,繼續做好食嘅嘢比我地食啦~)
但係呢間掂呀!👍🏼
暫時絕對值得推薦~
外賣自取
  • 牛丼M