2024-07-05 24 瀏覽
今晚過咗旺角經過呢間香港仔魚蛋河 開頭嗌咗碗崩沙牛腩河 加碟蠔油生菜 一杯凍鴛鴦, 本來都還可以嘅 但係真係覺得個份量好唔夠 咁咪睇吓個餐牌囉 咁呢間嘢個名叫香港仔魚蛋河呀嘛 諗住嗌個淨魚蛋 佢個餐牌寫住一碗魚蛋粉標價$24 邊諗到淨魚蛋要$36 佢嘅豬手麵都係$33呀!如果佢$36我點解唔買個豬手麵呢? 真係好貴好貴而且剛巧有職員遺失了銀包 還不斷大聲責罵其他職員 如果是內部問題是否應該自己內部處理呢?但這樣就影響適合心情 由我落單到食完 整個空間都是噪音 而另外一個問題 就是餐牌沒有標明淨食價錢 是否已經觸犯商品條例呢? 請大家如果在這一間粉麵店食,請記得記得叫嘅時候真係要問清楚呀! 最後埋單$101 都唔會再去㗎啦!

2024-06-27