2024-09-01
突然醒起好似好耐冇食過泰國菜😜今晚一於食返餐先🤟🏻🤟🏻我哋食咗:⬇️⬇️✨泰式海南手撕雞✨$158有埋辣椒🌶️、紅蘿蔔、青瓜、洋蔥🧅、九層塔、芫荽、芝麻,青木瓜坐鎮既手撕雞肉質嫩滑,雞皮Q彈,酸酸辣辣咁,令人好開胃‼️✨泰式珍寶蟹肉奄列✨$198奄列既份量比我想像中大❗️食落蛋香滿滿兼帶有濃烈既蟹肉鮮味,食到小妹舔哂脷😌✨招牌蟹肉臘腸炒飯✨$148粒粒分明既炒飯上面鋪滿左超多蟹肉,一睇就知落重料😍系蟹肉嘅鮮甜同臘腸既鹹香同時夾擊之下,個飯香口又惹味,我哋食到個碟超乾淨🤣✨泰式奶茶雪糕配椰青肉、花生及粟米✨$68個奶茶雪糕茶味香醇又夠濃,入口順滑得梨仲會滲出陣陣奶香😍出色👍🏻👍🏻✨九層塔青檸梳打✨$58味道清新又夠氣,酸酸地咁超解渴👍🏻✨荔枝青檸梳打✨$58荔枝味好出,酸酸甜甜既果香味真係好啱夏天飲😍🔴Bamboo Thai📍屯門屯盛街1號屯門市廣場1期3樓3226號舖#BambooThai #CafeDecoGroup #thaifood #thaicuisine #thaidrinks #yummy #kol #foodie #thai
我哋食咗:⬇️⬇️
✨泰式海南手撕雞✨$158
✨泰式珍寶蟹肉奄列✨$198
✨招牌蟹肉臘腸炒飯✨$148
粒粒分明既炒飯上面鋪滿左超多蟹肉,一睇就知落重料😍
✨泰式奶茶雪糕配椰青肉、花生及粟米✨$68
✨九層塔青檸梳打✨$58
味道清新又夠氣,酸酸地咁超解渴👍🏻
✨荔枝青檸梳打✨$58
荔枝味好出,酸酸甜甜既果香味真係好啱夏天飲😍
🔴Bamboo Thai
📍屯門屯盛街1號屯門市廣場1期3樓3226號舖