餐廳: 百份百餐廳 (新屯門商場)
資訊:

餐廳: 百份百餐廳 (新屯門商場)
資訊:

2016-05-27 380 瀏覽
首先,本人對食物要求唔高⋯呢間野真係好唔掂⋯之前早上9點幾去食~很好唔使等位⋯但星期六日就真心等好耐(聽朋友講)然後坐上去,張枱冇抺⋯心諗算啦應該唔記得啦⋯叫左吉列魚柳餐後一直等等等,15分鐘都未泥⋯催啦,個經理成日話1分鐘好快~然後過左好多個1分鐘後~至少泥到有得食~食物真係一般,無咩新鮮感,條吉魚全炸仲有D焦黑色、細細條~配上的滑旦還可以,最重要是我叫左走茄汁豆都無走到⋯差不多$30既早餐~服務真係好差(原來$30唔係錢既)仲要見到隔離張枱相同餐人地有沙律醬我冇既(歧視?)~之後都費時叫侍應拎之後順便叫餐飲熱朱古力~又係相同情況(等餐時間)⋯仲要明明送到黎杯野係咖啡,然後個侍應講係朱古力(當客人傻?)今次真係忍唔住叫佢換~最 係聽到D侍應背後說人不是(話咩諗清楚先叫啦~上餐先話唔啱)以上可以係個人因素啦~但聽人講呢間野真心差,等位耐~成日好早截早餐~又話未到午餐時間~上錯哂D野~廚房入面同侍應高談闊論講粗口黑面講是非~催餐淨係話好快好快最後,呢間野趕時間唔好去~有時間可以慢慢坐~不如去遠少少碼頭意樂(同一集團)仲好啦

係聽到D侍應背後說人不是(話咩諗清楚先叫啦~上餐先話唔啱)

• 沒有