/野山椒炒新鮮黃牛肉 💰82 7⃣睇個menu以為淨係得野山椒,點知仲有洋蔥,紅椒,青椒一起炒新鮮黃牛肉。勁嫩勁滑既黃牛肉,將三種唔同既椒香味全部吸曬,小編覺得呢道菜送飯真係頂呱呱。/白果胡椒豬肚湯 💰78 7⃣呢個湯超級足料,每一件豬肚都勁大件,with白果既清甜同埋胡椒既辣,飲完成個感覺係超級舒服。小編覺得呢個份量足以應付三至四個成年人份量,只能講話CP值超級高。/韭菜花爆炒手打牛肉餅💰88 8⃣鍾意食爽口野既朋友仔,認認真真考慮下呢道菜。多到成左山咁款既韭菜花同埋芽菜,咬落去超級清脆又爽口。仲有食得出新機既手打牛肉餅,咬落去超級彈牙又Juice。/黃金蛋黃炒秋葵 💰78 7⃣.5⃣呢道菜食到小編流曬口水lam曬脷,鹹蛋黃既鹹香同我最愛秋葵,呢個組合係好癲。佢地既可能知道鹹蛋已經有一定既鹹度可言,所以無落太多鹽做調味,味道啱啱好值得加分如果唔係真係要去洗腎。秋葵入面原本黏液依然保存,但鹹蛋黃幫無乜味道既秋葵加左好多分,值得一試。
野山椒炒新鮮黃牛肉 💰82 7⃣

白果胡椒豬肚湯 💰78 7⃣