2023-08-30 247 瀏覽
我喺附近返工 諗住買少少咩野鹹水鴨返去同老婆食氹佢開心去到諗住買例牌 都唔知$108定$118 個呀嬸仲話差少少錢啫 買半隻啦 $188我自己都有少少驚例牌唔夠食 唔緊要 就買半隻跟住佢地個員工就喺雪櫃拎隻真空包裝嘅鴨出黎 十足十係街外零售有得賣咁嘅 都算啦個呀嬸話送豆漿 即刻俾杯我飲 我ok佢夠膽死喺收銀檯面即刻拎唯一一杯出黎而唔係即刻倒俾我 好似係佢地啲員工倒左喺度唔想飲就擺喺度睇下有邊個客要就拎俾佢 嘩大佬我點知你呢杯所謂豆漿有啲咩喺入面 勁核突完全扣哂分好快佢就整完俾我外賣拎走 勁細盒 個盒係我手掌咁長 仲話半隻 返到去倒出黎睇 有原個鴨頭 一大條頸 仲有籮柚 真係有肉食到嘅 十舊都冇呢間野真係大癲 各位有良知嘅千其唔好幫襯 未親身經歷過一間咁垃圾嘅食店 各位 千其千其千其 唔好幫襯!
我喺附近返工 諗住買少少咩野鹹水鴨返去同老婆食氹佢開心
去到諗住買例牌 都唔知$108定$118
個呀嬸仲話差少少錢啫 買半隻啦 $188
我自己都有少少驚例牌唔夠食 唔緊要 就買半隻

各位 千其千其千其 唔好幫襯!
外賣自取