餐廳: 意樂餐廳 (迎東邨)
資訊:

本人喺東涌返工,因為附近冇乜嘢食,所以經常會食呢間意樂,上個禮拜嗌咗個公仔麵下午茶餐,入邊條腸好明顯係俾人咬咗一啖,同個侍應反應,佢就直接拿支叉插落條腸度拎去廚房換,正常唔應該成個餐同我出個新嘅? 小弟我曾經都做過廚房,出餐時都會望一望個餐同確保衛生啦。 不過最尾都冇追究直到尋日又去食多次,呢次嗌咗個豬扒包,舊豬扒同圖片上嚴重不符 仲細個m記豬柳蛋漢堡入邊舊豬柳,都仲算啦,份薯條仲要有隻炸到燶晒嘅小強,你哋啲廚房員工係咪盲㗎? 真係嬲到爆。 同個侍應反應 佢直接成個拎去換,我連影相都影唔切。 我食過好多間意樂分店,都冇呢間咁垃圾,係咪因為喺偏遠地區所以啲食物質素,員工質素都亂咁來?

2024-07-24
下午茶