2024-08-17
同事介紹左一間好抵食嘅台灣菜俾我~lunch 時間成日都好多人要外賣~今晚見有時間同老公try try 佢~crazy 單價已經唔貴,仲要全單9折‼️👍🏻我地嗌左:台北夜市小食拼盤 $43齊晒鹽酥雞、花枝丸、台灣腸😋一次過滿足我既台灣小食胃! ! 炸得好乾香,唔會油淋淋,正👍🏻台灣腸仲加左蜜糖添🍯拉絲芝士火腿蛋餅 $43邪惡👿必食!即叫即整,成份熱辣辣,芝士係半溶狀態,爆多芝士被火腿同蛋包住🧀勁滿足!脆炸鮮奶卷·古早芋泥二文治 $48炸鮮奶外脆內滑,二文治勁正😭用脆餅夾住綿密嘅芋泥,再炸到勁香口!多重口感,忍唔住一塊接一塊,完全唔夠食啊(*ˉ︶ˉ*)明明我不是章魚燒-3粒 $23冇睇清楚就叫左😂直到食落口先發現原來唔係看章魚燒🐙每一粒都有大大舊嘅花枝肉,好有嚼勁~又幾過癮喎! 辣椒大蔥魯肉飯 $59作為一個飯桶,點都要食返個飯既,飯量可以自己決定,少飯多飯,食得晒先好叫啊! 便當仲有啲配菜喺隔離,魯肉肥瘦適中,用大蔥撈起啲魯肉飯,再加埋海量既蝦皮就夠晒正啦!珍珠奶茶 $25奶茶香濃,珍珠煙韌,叫左少甜,都真係少甜,甜度適中👍🏻
我地嗌左:
台北夜市小食拼盤 $43
拉絲芝士火腿蛋餅 $43
脆炸鮮奶卷·古早芋泥二文治 $48
明明我不是章魚燒-3粒 $23
辣椒大蔥魯肉飯 $59
珍珠奶茶 $25
奶茶香濃,珍珠煙韌,叫左少甜,都真係少甜,甜度適中👍🏻