2024-01-29 2128 瀏覽
今次去咗間頗有人氣嘅燒肉店,一入門口已經聞到陣陣炭香,啱曬肚餓嘅我!坐低後,我發現坐位好寬敞,咁我同朋友就可以傾計得舒服啲嘞!𠵱家食燒肉,當然要嚟塊上等和牛秀一下!呢塊肉真係軟滑得嚟,入口即溶嘅感覺,真係令人喊出嚟!燒肉醬汁嘅香甜,係呢塊和牛嘅畫龍點睛,質感一流啦👌。跟住,個西冷薄片嘅份量夠晒驚喜,燒過後嗰陣香味,單係聞都食咗半飽!添埋雞蛋黃同蛋白,呢個組合流晒口水!食完一輪豪華嘅肉肉,我哋即刻夾攻沙律同湯品。沙律份量好慷慨,啲蒜片香脆得黎,仲有解膩功效,整體好滋味!而蛋花湯,就算樣樣睇普通,但飲落去好滑好香,完美咁配合埋燒肉。最後,雞肉冷麵就真係清新爽口至極,食完整個飯局,感覺好稱心滿意嘅喇~總括,呢家店嘅燒肉水準真係一流,仲充滿咗驚喜同滿足感!下次仲會再嚟,可能仲想試埋其他款式和牛添呢!🤤🥳🥩