2023-07-07 121 瀏覽
自從朋友推薦了gochi樂富之後,我終於有機會親身體驗呢間傳聞中嘅美食天堂。由外觀到用餐體驗,所有嘢都散發著時尚同精緻嘅感覺,就好似喺一個味蕾狂歡派對入面咁。首先,我要讚揚佢哋嘅招牌提拉米蘇。呢款意大利甜品真係令人驚艷。佢嘅質地好滑順,入口即化,絕對唔會太甜膩。濃郁嘅咖啡味同可可粉嘅微妙香氣完美結合,每一口都帶嚟無限滿足感。我對呢個提拉米蘇嘅味道同口感都俾滿分評價。另一個令我印象深刻嘅菜式係香烤豬里肌。呢道菜以豬肉嘅鮮嫩同香氣為主打。肉質鮮嫩多汁,每一口都帶嚟豐富嘅肉香。佢哋烤嘅技巧恰到好處,外皮烤得金黃酥脆,內部仲保持住豬肉嘅嫩滑口感。呢道菜絕對係肉食愛好者嘅最佳選擇。最後,我要推薦佢哋嘅明太子意粉。呢道菜係一個兼具美味同創意嘅義大利面食。明太子醬嘅濃郁同海鮮嘅鮮味互相融合,令人回味無窮。面條煮得剛剛好,有著彈牙嘅口感。我對呢道明太子意粉嘅味道同配搭俾高度評價。除咗菜品嘅美味之外,gochi樂富嘅用餐環境都給我留下深刻嘅印象。餐廳嘅裝潢時尚同舒適,提供咗一個放鬆身心嘅空間。服務人員熱情友善,樂於答問同提供建議。佢哋對每一道菜品嘅介紹同解釋令我感到十分貼心。

2023-06-13