2023-12-16 380 瀏覽
好耐無寫食評,但今次真係忍唔住要同大家分享下呢間小店。首先,佢個裝修有種懷舊感覺,坐落係一個唔算太突出嘅位置,但入去就會覺得好舒服,有種低調嘅時尚感。我去到就試咗佢哋嘅招牌炸雞翼🍗,啲翼炸得金黃咁誘人,外皮超級脆口,肉質又香又嫩,啖啖肉,層次分明,真係曬命推介!跟住,蔬菜彈珠波嘅清新可口余下深刻印象,啲彈珠波外面煎得微微焦脆,裡面嘅蔬菜爆汁,食落有種清新爽口感。最正既一定係主打鹽焗雞配特製豉油,雞皮鹹香脆弱,每口都咸香得嚟又唔會太鹹,雞肉非常嫩滑,仲有淡淡既草本香氣,神級搭配!😋最後點咗個糖醋排骨,微酸微甜,口感辣辣哋,超正!總之,呢間店既飲食體驗真係好驚喜,食物既味道同質素都係上乘,絕對值得再去!下次記得帶埋班friend過去,好酒好菜分享下啦!🎉