2023-12-17 414 瀏覽
今次去咗間細細地嘅店舖食晚餐,環境潔淨清靜,令人心情好輕鬆。🍱 首先話你知,佢哋啲飯真係好入味,咬落去QQ嘅,啲湯頭又夠香濃。啲小吃選擇有限,但係做得幾好食。例如個炸豆腐外皮炸得金黃鬆脆,入面豆香四溢,好過癮!海鮮味好鮮,個八爪魚多汁彈牙,係成日食過嘅中式小食當中,算係出色。🐙朋友點咗燒魚好香口,特別係個皮炸得啱啱好,唔會過於油膩。啲飯菜好有家鄉味,原汁原味嘅好食,就算頂級食材唔多,但係佢哋將平凡嘅食材做到咁有水準,真係唔容易。😋 服務態度好親切,令人食得更加開心,感覺到老闆嘅用心。雖然冇提供飲品,但佢哋嘅食物質素令人忘記咗呢點小遺憾,下次肯定再去!總括來講,如果你想搵個舒服嘅地方嘆下家常好菜,呢間店值得一試!記得早啲去,免得搵唔到位。👍