2022-09-15 88 瀏覽
最近同朋友路過上環 見到佢地出左新產品 唔系唔支持下麻🙈平時大家都知我鐘意呢呢間 簡單一個飯團 飽肚又滿足 方便惹味!性價比極高👍🏻飯丸屋係香港首間主打沖繩特色飯團嘅店舖🍙 供應多款足料嘅沖繩飯團 全部食物即叫即製做🙌🏻🍙海苔醬卡拉雞 卡拉雞惹味又大件 海苔醬清爽解膩 配搭埋玉子同餐肉 口感好豐富 呢兩款新產品都好啱呢個天氣食😍滿足又飽肚🙌🏻🍙泡菜燒肉 呢個配搭真系無得輸 有玉子、午餐肉(+3可轉新餐肉)、泡菜同燒肉 味道濃郁之餘啖啖肉 惹味香口 燒肉啱啱好 加埋泡菜既酸辣味 真係好開胃!🐣日式炸雞每次過泥都一定要食 即叫即炸脆卜卜之餘 一口一粒好惹味 雞肉都算滑 鹹香味十足 炸雞可以揀蛋黃醬/蜂蜜芥末醬 抵食之選!🍵日式玄米茶夏天出咗限定款 有四款茶類 白桃、桂花烏龍茶、 四季春 我揀咗玄米茶 健康又消暑🤣店鋪嚴選台灣原產的優質茶葉🍃以低溫水浸泡6-8小時 將茶葉最佳的茶味釋出 泡出香醇的茶品 冰涼又解渴!

🍙海苔醬卡拉雞

🍙泡菜燒肉

🐣日式炸雞

🍵日式玄米茶
2022-09-11
10 分鐘 (外賣自取)