老細成日同我講話呢間餐廳真係好抵, 佢同佢老婆每次去唔洗$200就可以食到好飽, 今日我終於有時間同男友去試下啦, 我地去到六點鐘左右, 仲有好多位, 係門口望好似普通西餐廳咁, 門口個接侍員真係好有禮貌同勁好笑容, 佢安排左我地入座之後, 我地就睇下有乜食啦, 打開本MENU見到D野食真係勁平, 我地就叫左以下四款食物, 同埋JOIN左佢既任飲飲品($12一位): 任飲飲品包括, 汽水, 咖啡, 茶, 朱古力同埋美祿, 我揀左美祿, 因為好耐無飲過啦, 而男友揀左佢最鐘意既汽水頭盤我地揀左沙津, 甜蝦味道怪怪地, 不過D沙津醬幾好味, 評分小食我地揀左呢個雞翼, 辣辣地, 咬落去都幾JUICY, 評分主菜揀左呢個比薩, 雖然只係得芝士, 但真係幾好味, D芝士咬落去一絲絲架, 評分最後一道菜係意粉, D海鮮就麻麻地, 不過個意粉幾好, 唔會太淋, D汁都OK既, 評分食左咁多樣野埋單只係$122, 連加一都唔駛, 真係超抵, 而且D野食上得勁快, 坐底直至埋單走人都唔駛45分鐘, 走個時已經好多人等位啦, 好彩我地早D黎
甜蝦沙津 $24
辣味雞翼 $16