2017-09-18 1846 瀏覽
話說我本特區護照就嚟到期,今日請咗半日假去尖沙咀辦手續。因為上網預約左三點鐘,當然去之前梗係要食個lunch啦。諗住食快餐,今日就嚟到亞士厘道嘅Ebeneezer's。呢間餐廳係食中東菜嘅,之前都幫襯過一兩次,印象中最出色係鐵板雞同轉轉雞呢個就係餐廳內的open area 廚房午餐都好多嘢食好豐富喎我就選擇咗鷹嘴豆蓉卷,再加$12要埋薯條。賣相都唔錯喎,但食落就完全不是我的expectation覺得個餡有點乾同硬,好唔容易先食完半條,另外半條食咗一半已經食唔到之前我去第二間食呢款卷都唔係咁嘅.. 我諗係大家嘅烹調方法唔同,呢個係鷹嘴豆餅,而之前食嘅係鷹嘴豆蓉。薯條份量都可以接受,呢個就真係啱啱炸起,夠熱夠脆冇諗過食呢啲快餐都要+1服務費總結: 雖然今日點嘅食物唔係我預期中好味,下次都係點返肉類,例如轉轉雞卷會穩陣D...
呢個就係餐廳內的open area 廚房
午餐都好多嘢食好豐富喎
我就選擇咗鷹嘴豆蓉卷,再加$12要埋薯條。
鷹嘴豆蓉卷
賣相都唔錯喎,但食落就完全不是我的expectation
炸薯條
薯條份量都可以接受,呢個就真係啱啱炸起,夠熱夠脆
冇諗過食呢啲快餐都要+1服務費

2017-09-13