2018-10-17 736 瀏覽
假日梗係要陪下屋企人食個靚午餐,屋企人之前食過呢度既晚餐覺得唔錯,於是今日就帶埋我一齊食多次!餐廳環境都幾靚,午餐約$60起,只有6款食物可以選擇,另外亦可以單點要Pizza。首先上菜嘅係粟米湯,上菜既時侯傳黎陣陣粟米香,味道香甜,但唔算特別好飲。碎蛋沙津牛角包,蔬菜上無任何醬汁,食落比較單調。牛角包不錯,入面包住蔬菜同沙津。值得一讚嘅係薯條🍟,好香脆,而且放左一陣都唔會變冧。拿破崙大蝦意粉,醬汁味道極淡,味道單一,大蝦亦都冇鮮味,食曬成份都幾難頂。香煎雞扒配洋蔥飯,又係個醬汁累事,好似冇乜味咁,而雞排一啲都唔香,口感好鬆散,成個餐都唔夠熱,擺落口都唔知食緊咩。成餐飯我最滿意就係凍奶茶,茶香奶滑,唔會好甜,所有比例都岩岩好!而食物方面,可能真係唔係太啱我口味,呢個價錢有其他更好嘅選擇,我未必會再黎。