馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

馬哥孛羅咖啡廳☕,下午茶自助餐🙈吾甘心試伏記,之前上網睇過食評,都知一般,不過因為積分到期要換,原本可揀港威同E間,港威已試過,所以都book左,而家太易book嘅自助餐真係多數吾好食🙊行咗一圈都同預期嘅一樣冇乜特別嘢好食。刺身有三文魚吞拿魚同一隻唔知乜魚,攞咗返嚟之後發覺真係好難食🙈,唔新鮮有筋同有冰,熱盤方面有啲炆牛肉燉火腿。味道一般,小朋友最開心係有薯條同麥樂雞腸仔😜飲品係有三種果汁同埋檸茶任飲。甜品算係比較多,但亦唔係特別好味,叫做過得去,我都係食咗甜品冇乜點食其他嘢。感覺呢間野係冇乜誠意做自助餐🤔同埋冇乜心做嘅😔因為好多野食都係凍嘅🙁係講緊熱盤嘅野食都係凍嘅。唔知大家仲記唔記得之前去牛陣任食H仔頭雪糕,但個雪櫃凍到完全不唔到雪糕嘅回憶。我現場見有個女仔系負責不雪糕嘅。佢用盡全力都要兩分鐘先不到一球雪糕,真係戥佢辛苦🙃,我都唔好意思要多球🙊,因為後邊仲好多人排隊。座位方面我覺得係分隔得比較好嘅,枱同枱之間嘅距離足夠😊。員工執枱算勤快👍。整體感覺係如果畀錢黎食就真係唔會喇,正價7折都要240左右,呢個價錢選擇已經可以好多了。希望之后做返好少少,因為啲員工都叫做勤力,我感覺佢哋都著
整體感覺係如果畀錢黎食就真係唔會喇,正價7折都要240左右,呢個價錢選擇已經可以好多了。希望之后做返好少少,因為啲員工都叫做勤力,我感覺佢哋都著緊份工。