2018-02-04 290 瀏覽
今日難得地約左幾位大學同學仔食韓燒,而炑八我本人更加係從來都無食過,可以試新野實在太好了🤩四個人食,叫個豬肉套餐應該夠食掛一落完order,店員已經好快手咁端上前菜,前菜係無限refill的,只要你一食完就會有人收走再俾碟新既😙推介大豆芽菜同沙律,爽口又可以清腸胃話就話有芝士但幾乎食唔出喎主菜出場!分別有五種肉(豬肩扒、五花肉等)同一種海鮮(大蝦)。款式夠多,但份量多啲的話會更好。個人覺得豬頸肉同五花肉係正既,肉質彈牙,肉汁豐富,唔使點調味都咁好食;豬肩扒同牛小排因爲肉身較厚,煎既時候需要啲耐性,而味道方面都唔錯差d唔記得,除左前菜,爐邊蛋同芝士粟米都係無限refill。店員一直都好勤力幫我地添返,又會教我地點燒先好,值得一讚

四個人食,叫個豬肉套餐應該夠食掛

前菜

芝士紫菜包飯