2023-11-08 18 瀏覽
🫧🫧前幾日同幾位老友食生日飯✨來到元朗臺北棧✨位於形點l地下G002舖✨地段好易搵✨一睇就望到✨門口位好顯眼🫧🫧🫧🫧入到去店員即時帶位及招呼✨簡單向佢詢問介紹✨簡單地推介了幾款✨我地今餐都係散叫✨自由配搭🫧🫧⭐️⭐️蒜香三色香腸⭐️⭐️叫餐後都來得挺快✨呢一碟好有蒜香味✨入面都係三色香腸✨以三色香腸做主打✨好食又惹味✨味道豐富✨香腸質地彈牙✨有蒜香既襯托✨令到三色腸有多一番風味⭐️⭐️胡麻涼拌苦瓜⭐️⭐️配上香濃既胡麻醬汁✨苦瓜既清爽同醬汁相融結合✨帶來了獨特既味道體驗✨呢款小食開胃✨無論春天定夏天✨都係一道消暑既開胃菜⭐️⭐️台式手抓餅披薩⭐️⭐️結合了台式手抓餅同披薩既元素✨呢種味道好創新✨酥脆口感同醬汁一齊✨味道好夾✨仲有成個披薩都份量十足✨中間既位置特別細軟✨好值得食既一道菜式 ⭐️⭐️我愛台妹cocktail⭐️⭐️呢一杯有cocktail再配以普洱茶、烏龍茶✨清新既茶味好芳香✨仲有咁高既顏值✨好清新既茶味✨令人心情舒暢✨味道亦都好創新✨下次都會再嚟✨

⭐️⭐️蒜香三色香腸⭐️⭐️
⭐️⭐️胡麻涼拌苦瓜⭐️⭐️