(非會員)
2008-08-18 3 瀏覽
一向都好喜歡到Le Fauchon吃飯。夜晚9點幾,行經新世紀廣場,見到Le Fauchon Color,記得應該係同Le Fauchon一個group,於是走入去試下。叫左3樣野,1個係白酒青口,青口都幾新鮮,但個source太多garlic,好salty..第2樣係什菌蝸牛risotto,個飯好大份(吾似法國菜), 個飯無味。第3樣係鴨胸,個source做得好好,但塊鴨胸over-cooked,有d梗。成餐飯最激氣就係間餐廳10點鐘last order, 吾緊要,因爲我地10點前已經點完餸。點知我地中途食食下,突然有個waiter比張單我地,要我地埋單,話他們要埋數。無野呀?完全無service可言!