2017-09-06
🍞<麵包秀 breadshow >🥐不嬲都對麵包興趣唔太大😂 不過甘啱唔記得買第二日早餐 經過買左兩款俾自己同屋企人食 🤓我覺得都唔錯🙂 可以介紹下俾大家 食店麵包都cake都有 中秋仲有月餅 🌛🍪今次就同大家介紹下d包 ,睇個樣應該係台灣類 有綠茶🍵 芝士 🧀蒜香 腸仔包 🥖南瓜紫薯肉鬆應有盡有 我就揀左🍴抹茶餐包🍵🍞 30 蚊5 個最開心係大部分既包都有得試食 😍 呢個抹茶餐包 包身當然係餐包類 比較軟林 見到佢綠色都知落左抹茶味 但茶味唔夠出好淡😟🍵 反而入面既紅豆蓉好香濃同好林 入面仲有舊煙靭既麻糬 😋令成個包增添口感 味道好過正常少少 . 但6 蚊個抵食😃👍🏻🍴三角起司 🧀🍞20 蚊每日1點出爐🔥 外表三角形好似pizza甘 包既表層有d焗到焦焦地既芝士好煙靭同香脆😄 包身偏林 入面再夾住類似卡夫芝士 雙重芝士口感🧀🧀 好食!價錢少少貴但夠大件😃 若可以剛出爐就食相信係好好味!😋Score 平均分 <6.6/10>Taste 味道:🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻Value for
🍴抹茶餐包🍵🍞 30 蚊5 個
🍴三角起司 🧀🍞20 蚊
Score 平均分 <6.6/10>
Taste 味道:🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#麵包秀
灣仔軒尼詩道396 至416 號德興大廈地下
~~~~~~~~~~~~~