2015-01-18 882 瀏覽
其實一心想入去南丫島食下午茶,睇理旅遊書仔介紹,好似間間都好掂。咁南丫島大部分都係食西餐,咁嗰一刻見到咁多西餐廳,反而令我唔想食,就把心一橫,食kebab囉,食完又可以過對面食Shelly 咁室內好似好油,有2枱人,咪坐出街囉!其實我對上一次食kebab 就在土耳奇食,心中大約知道何謂正宗“kebab" 咁我在Turkey 就知道當地人好愛食sweet, 未聽過人地介紹食pizza,好新奇。咪叫左一碟kebab, cheese fries 同 大 pizza。 Kebab 竟然唔係用“卷“形式上枱,反而用呢隻包,我就覺得“咁可愛?“ 味道好似食要包住扁皮鴨既皮。雞肉竟然唔“hi" 仲好香好juicy (我在Turkey 食既kebab, d 肉好似香口膠咁,咀嚼不爛!)Cheese fries 比Outback 仲好味,又平呢! Pizza 才係重點,好味到不得了!“Pizza 乞“請讓步吧! 哈哈!比平時既“big pizza" 仲好味呢! 可能羊群心態,我們在門口食得咁滋味,then 好多好多人停下睇我地食物,then 入店再幫襯!但真係好味!

雞肉Kebab, Cheese Fries
Pizza