我第二次嚟呢間餐廳喇,我覺得呢度十分值得幫襯,特別係前菜,意大利飯,意粉呢啲,呢間餐廳真係做得好好,而且琴日情人節正日,佢哋都係比平時收多幾百蚊,但套餐比番你既野其實無乜點貴到,無襯節日斬食客,質素都保持到,我一定會再嚟食,大家都可以嚟試下,呢個價錢呢個質素嚟講性價比好高!套餐入面最好食個樣當然係前菜,多士厚得嚟好脆,正,上面啲料都夾得好好。飯,呢間餐廳最值得食既野之一,做得好好。湯,白松露湯我覺得好香,個人嚟講好鍾意;另一個湯覺得佢好有五星酒店感覺,上左隻碗先倒湯落去,好少餐廳會咁做,不過塊象拔蚌個樣就切得普通啲,可以試下其他形狀。雪芭,甜品唔洗講,呢間餐廳不嬲無得輸。係牛扒,唔知係咪成本高得濟,兩次嚟都係覺得塊牛扒好細塊,但單叫就特別貴,不過又唔會覺得特別好食;但我係用呢間餐廳平均質素比,大家唔好拎加鬆肉粉加到塊扒一陣內臟味個啲扒比,唔會差到咁。純粹比意見,覺得唯一可以改善既就係塊牛扒,其他都做得太好,無挑剔。

飯,呢間餐廳最值得食既野之一,做得好好。

雪芭,甜品唔洗講,呢間餐廳不嬲無得輸。

多士
大蛤