招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (西九龍中心)
資訊:

2018-09-14 437 瀏覽
中午時段黎譚仔真係好多人,但好彩撞正啲人食完一輪,好快就入得。平時食開麻辣三小,今日想轉下口味就叫左碗蕃茄十小辣米線,餸揀左雞肉同魚腐。不嬲都好中意食蕃茄湯,但係譚仔食就真係第一次。蕃茄湯唔係好濃,但加左十小辣有帶出左蕃茄味,而且唔會太辣,食到蕃茄湯既酸甜。雞肉真係幾多,好似食極都有咁,而且對比我上次食啲肉好似冇咁乾。魚腐就一如既往咁好味啦,好彈牙。土匪雞翼每次都一定要食,雖然落左好多調味料好熱氣,但真係太好食喇,自己食一碟都唔夠。啲雞翼又大隻,咬落去好多肉汁。
不嬲都好中意食蕃茄湯,但係譚仔食就真係第一次。
2018-09-12