餐廳: Cafe首爾
資訊:

餐廳: Cafe首爾
資訊:

同朋友去食飯~ 諗住試下韓國菜~ 近近地就揀左尼間了。唔知算唔算係正宗~ 不過睇過個menu都好似ok,就一試無妨啦。去到唔使等位,可以即刻入去座低.可能係閒日而且時間尚早啦 (七點幾)。叫左一個 石頭飯~ 佢整好左,拎到出黎,好靚呀個賣相。 點知佢係我面前幫我撈埋.撈好左先比我食。個樣即時冇咁靚lu...朋友叫左個唔記得左叫咩名,好似係 炸醬撈麵。我覺得食物的樣唔係咁討好~ 朋友就話食落好普通~叫左個小食~ 〔芝士炒年糕〕味道幾特別,口感都唔錯。整體食物都尚算可以,只係枱與枱之間太迫了~隔離枱一有人座低,就冇哂空間可言了~位置實在逼得太緊!人多就座得唔舒服。
同朋友去食飯~ 諗住試下韓國菜~ 近近地就揀左尼間了。

叫左一個
石頭飯~
佢整好左,拎到出黎,好靚呀個賣相。
點知佢係我面前幫我撈埋.撈好左先比我食。
個樣即時冇咁靚lu...
撈好的石頭飯
朋友叫左個唔記得左叫咩名,好似係
炸醬撈麵。
我覺得食物的樣唔係咁討好~ 朋友就話食落好普通~
炸醬撈麵?
叫左個小食~
〔芝士炒年糕〕
味道幾特別,口感都唔錯。
味道不錯〔芝士炒年糕〕
整體食物都尚算可以,只係枱與枱之間太迫了~
隔離枱一有人座低,就冇哂空間可言了~
位置實在逼得太緊!人多就座得唔舒服。
味道不錯〔芝士炒年糕〕
  • 芝士炒年糕