黎過呢度好多次食lunch,可以話同朋友食飯o既飯堂,唔係因為食物好,招呼好,而係環境舒服,光猛(不過係坐Sofa位)Set lunch 超過10款選擇,試過以下幾款:忌廉青豆湯 ,好普通,而且餐湯無得選擇.麫包每次都係暖o既~加分!網燒肉眼扒 老實講,上碟個樣好靚,滿分,但次次唔係熟過頭就係太生,牛味不太重,鐘意食牛o既會建議你揀佢,不過值得一讚佢伴碟salad同飯好好味,d白飯粒粒飽滿,但唔係珍珠米咁粘同滯,仲好有飯味,每次都食哂食而食剩牛~燒羊扒呢個燒得唔錯,適合鐘意唔太羶既人,我自己鐘意羊味重些,同樣地伴碟salad同飯好好味!!白魚天婦羅配冷烏東其實多國菜餐廳,通常都唔會精通日本菜,烏東不過不失,如果係配大蝦天婦羅會好d,因為白魚本身味淡,加上唔係靚白魚,更加覺得普通和風雞肉炒意粉記得朋友話呢個好咸,我估因為放左太多木魚o係面,只係食左一半甜品每次唔同,普普通通凍0茶好香紅茶味~ i like it睇返d人評服務,的確,老實說佢地唔夠professional,無論上菜,埋單,任何野都好慢但樓下個waitress姐姐就好專業帶位,好nice

Set lunch 超過10款選擇,
試過以下幾款:

忌廉青豆湯 ,好普通,而且餐湯無得選擇.

麫包每次都係暖o既~加分!

網燒肉眼扒

燒羊扒

白魚天婦羅配冷烏東

和風雞肉炒意粉

甜品每次唔同,普普通通
凍0茶好香紅茶味~ i like it

但樓下個waitress姐姐就好專業帶位,好nice

2009-10-15