餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2020-11-30 1556 瀏覽
今日放假都要出街,因為要去買體脂磅,監控一下身體狀況,買磅要出錢又出力,咁梗係要食好啲食飽啲,唔係邊有力托回家😊呢間連鎖店分店,自從搬舖後已經有好幾年冇食過。小鍋米線麻酸小辣,配腩肉豬膶。湯底唔錯,辣度啱啱好,但是麻味唔覺,酸味反而幾出。腩肉同豬膶都比較嚡,尤其是豬潤,好硬實😕唔知係咪煮嘅時間太長。題外話~我係1人入座,用膠板隔開同枱2位食客,落單後侍應安排另一位客人搭枱,因為疫情進入第四波,我不希望和陌生人面對面進餐而要求調枱,擾攘一番,最後都能另作安排。

呢間連鎖店分店,自從搬舖後已經有好幾年冇食過。

小鍋米線麻酸小辣,配腩肉豬膶。

湯底唔錯,辣度啱啱好,但是麻味唔覺,酸味反而幾出。