2022-04-27
呢間店都好耐歷史,主打牛肉麵,湯底同牛肉的確唔錯,之前試過炸雞扒都好大塊好脆口⋯係之前試過牛肉幾好味⋯環境係好迫 佢有隔板隔住 但係隔離枱近到你可以夾人地啲餸都得,2人位係迫到相信肥小小連行入去坐都有困難。本身呢到啲食物都唔係特別平~諗住試下香酥排骨干拌麵😑 唔試新好地地 一試即刻中伏首先啲位坐得太迫 舉左陣手先有人過黎落單,上菜好快呀,炸物仲快過碗干拌麵,但一食啲炸物係凍既香酥排骨係冇骨㗎,而且我點睇都係豬扒囉⋯我媽媽叫左炸雞扒,兩碟餸上枱面嘅時候,我即刻就問到底邊樣係「排骨」,佢堅持話個啲冇骨頭嘅肉排就係,係豬黎嫁嘛點點點 無骨仲方便啦咁肉排就肉排 豬扒就豬扒 唔係豬既部分就當排骨卦?我覺得排骨根本係呃人🤥 我未見過豬扒咁樣既排骨,可能係我見識小,同埋好硬 真係有失台灣呢個名干拌麵就正正常常啦 有青瓜有汁(但個人覺得湯麵好食啲囉)炸雞扒都係凍㗎 得塊皮脆總結除左係牛肉可以食,已經唔想再試食其他嘢,甚至乎再去嘅衝動都沒有😌老實講又唔係特別抵食 麵好似52定54😂只感覺到隨住年月已經做到差左卦唔好諗住服務搭夠😂😂無咩服務嫁乍又唔會收你加一😬😬
係之前試過牛肉幾好味⋯
首先啲位坐得太迫 舉左陣手先有人過黎落單,
上菜好快呀,炸物仲快過碗干拌麵,
但一食啲炸物係凍既
香酥排骨係冇骨㗎,而且我點睇都係豬扒囉⋯
咁肉排就肉排 豬扒就豬扒 唔係豬既部分就當排骨卦?
干拌麵就正正常常啦 有青瓜有汁
(但個人覺得湯麵好食啲囉)
炸雞扒都係凍㗎 得塊皮脆
老實講又唔係特別抵食 麵好似52定54😂