到呢間餐廳嘗鮮,真係一個唔錯嘅體驗!🎉首先,個奶油酥多士真係掂到我心水🥯,香脆嘅外皮搭配上滑溜嘅奶油,一啖嚼落去,滿滿嘅奶香令我真係想多嚟幾塊!話晒餐廳叫酥多士,又點可以唔撲啲下巴?真係令人一試鍾情。至於滑蛋🍳,唔好睇佢平平無奇,但真係滑得好過癮,微微嘅牛油味好夠層次,幾滑幾香,食落簡直係幸福嘅滋味!咖喱牛肉煎蛋飯嚟講,就真係小小嘔心喇〜個咖喱味道夠哂香,又有微微辣意,啖啖牛肉就算唔係話超級嫩滑,但咬落都唔會使勁,唔錯!至於牛腩跟飯嘅搭配,就真係一絕,古法炆得夠入味,食落去加埋白飯,真係飯兜兜都幾夾。當然,食嘢怎可以少咗湯?呢碗老火湯湯底清澈呀,一飲落去,飽滿嘅蔘鬚同沙葛味道頓時爆發,熱呼呼嘅,正所謂「清甜開胃」。總之,呢次嘅早午餐,真係令人滿足滿足,我一定會再嚟,吖唔係吖,我仲想試吓佢哋其他嘅美食呢!👍🤤😋