餐廳: 家傳滬曉
資訊:

2017-05-07 698 瀏覽
最近公司搬左office去美孚,又要重新尋覓好味又抵食既午餐喇!已經去到下午茶時間先食lunch,不過自己更多選擇,價錢都抵d,今次同同事就試下呢間上海野,環境幾清靜,而且餐廳好闊落,坐得好舒服。下午茶餐都係40幾蚊一set,我同同事就叫左兩個麵share食排骨擔擔麵 $40 麵既份量都幾多,擔擔麵味道都唔錯,而且煮得啱啱好,排骨幾鬆軟,炸得啱啱好,唔會好「鞋」紅燒牛肉闊麵 $40味道都幾好,麵質彈牙,牛肉份量夠多,我地share食都食唔晒。附近員工有9折,加埋茶位費最後埋單$90 茶位費偏貴,間中食一次半次都ok既
排骨擔擔麵 $40
紅燒牛肉闊麵 $40