2008-08-01 19 瀏覽
今日約埋幾個朋友一起出MK食飯。。行左一陣朋友介紹去宜豐食排。話好抵味道又晤錯。。雖然我尋日先食完排餐。不過既然朋友介紹就試下啦。。又可以比較下邊間好味d...今日就無叫牛排啦。。男朋友今日叫左個美式雜排餐。我就好普通甘雞翼薯仔。首先好餐麵。居然係一快白麵包。攪笑。不過因爲有"Hong"底既關係。幾好味。不過都係第一次見係用方包。。之後就上儸宋湯。雖然係比較水。但係夠味之餘仲有好多材料。雞翼薯條就好普通。薯條有小小失望。因爲係好普通既M記薯條,同常都晤係架嘛。。雞翼唔係好油,味道無咩特別。可以唔使再食。美式雜排,牛排1件,豬排1件,1條腸仔,1塊火腿,同埋小小薯條,牛排幾林,豬排都晤會乾。。腸仔火腿都唔會有咩特別架啦~另外朋友叫左吉烈豬排。呢個係最好味既。。炸得唔油,唔乾加埋沙拉醬。好味道。下次可以再叫。好誠實講。晤係非常特別。不過味道都叫幾好。。分量夠之餘價錢都好抵~一個餐都係$58。有湯有野飲。。仲有啊。。我地今日幾個食完電視剛剛做家好月圓。好自然就望住個電視。。到我地發覺原來已經做完。。我地原來坐左成個鐘頭傢啦。。完全無人趕。。可能係平日挂。。不過我地走既時候全部台都有人傢。。雞

雞翼薯條: $25
美式雜排: $58
吉烈豬排: $58

會再去既一間茶餐廳。
  • 吉烈豬排