2018-08-31 693 瀏覽
食過咁多次,最好食既真係黑糖面包,其次就小食併盤,個肉眼扒還可以,叫左medium rare, 不過熟成程度不均,有啲地方生啲,有啲太熟,失左少少分個燒排骨?煮過頭,肉太實個焗薯片不知所謂,太鹹,中間未熟😠最後係服務,侍應唔識揀位,因為果日早左到,有大量空位,竟然被帶到水吧出面既台,侍應經常出出入入,佢地唔方便,大家都坐得唔算舒服。埋單都幾離譜,簽完單侍應整唔見左張信用卡,同佢一齊搵,一方面好騷擾其他食客,另一方面都反映餐廳唔夠細心,唔見有經理或其他同事幫助。我地叫侍應搵清楚係咪係簽卡部機同收錢櫃,佢一口咬定搵左,希望我地留低聯絡,道歉都冇句🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️好彩最後真係係收錢個櫃搵得返張卡,唔知個侍應比人玩定係有人想偷卡,張卡比人放左落收錢個櫃通仔入面最後唔使報警,平安冇事😓食過咁多間分店,呢間最差服務,我地明白暑假期間多臨時工,但明顯呢間店冇足夠培訓比同事,處理危機意識同應變手法有待加強

個燒排骨?煮過頭,肉太實
個焗薯片不知所謂,太鹹,中間未熟😠

最後唔使報警,平安冇事😓
2018-08-25