2016-05-07 264 瀏覽
原先想食嗰間店鋪,竟然冇開。結果行過少少就發現呢間餐廳,所以就行咗入去試一下所有餐都係跟一至五其中兩樣。$60或60元以上就可以揀三樣。。。先來是日餐湯~唔知係乜嘢湯。飲到有啲薯仔蓉。味道幾好不錯!田園沙律 - 沒什麼特別。不過蔬菜都還算新鮮。可惜沙律醋略嫌太少。。。主菜出場!我揀咗F餐-烤澳洲肉眼牛扒配蒜片紅酒燒汁。牛扒還算不錯。不會太乾太硬。又唔會拿到啲肉林pat pat咁。但可惜嘅係,我響落單嘅時候,注明要多汁。但完全冇多比我。。。好dry😐餐飲- 枱面上放著啤啤熊。我幫佢同我杯飲品合照。。。另一個亮點係笑哈哈匙羹。 個設計係唔會浸到枝匙羹熱喇喇。後話。。。叫左3份一樣嘅餐,結果只黎得兩分。。因為留咗單。原因係落單個人,完全冇寫低我地要咩。。。全靠佢記憶。。。結果就留單。。。然後又等左好耐先有😑
先來是日餐湯~唔知係乜嘢湯。飲到有啲薯仔蓉。味道幾好不錯!
2016-05-06