2015-12-30 2095 瀏覽
經過加連威老道10萬次留意到呢間舖好耐, 但一次都冇食過孤獨的聖誕兩個毒女不想歸家連唱K都full晒,朋友突然提出不如食辣野出身汗發洩一下好,於是就去左滿江紅樓下的姐姐兇神惡剎地問:火鍋定小菜毒女朋友:我想食水煮魚姐姐:即係小菜啦!個半鐘交檯!(佢個表情神態,爭在未講一句:過主~!)(佢的裝潢同樓下姐姐令我一度以為呢間餐廳係咪有咩「背景」?不過,有咩比呢d大時大節做毒女更可怕丫?你兇我唔到o既~)一路上樓梯上二樓,途路聞到麻辣火鍋味(一樓是食火鍋)好耐冇食辣野的我條肥脷開始分泌口水了點了$318 二人餐有口水雞、水煮魚、菜、湯同細面/飯兩碗口水雞、擔擔面和渝州涼面都是中規中矩朋友更覺得渝州涼面不好吃我是覺得面身較硬,優點是不辣,可中和一下全餐的辣氣說好的水煮魚上檯,花椒味濃,全餐最好味的菜式與以前食過的正宗川菜相似可惜紅薯粉份量不足食辣野,水是消耗品同必需品壼水早已乾塘,可惜侍應人影都冇好不容易離遠有位女侍應經過的影子我在0.01秒用演唱會fans的「蘆葦手」大幅度搖曳再叫:唔該~加茶丫女侍應安靜地行過來, 再語帶斥責咁話「下次可以揭開茶蓋」哈!You seems like fun~幻
經過加連威老道10萬次
留意到呢間舖好耐, 但一次都冇食過

孤獨的聖誕
兩個毒女不想歸家
連唱K都full晒,朋友突然提出不如食辣野出身汗發洩一下
好,於是就去左滿江紅

樓下的姐姐兇神惡剎地問:火鍋定小菜
毒女朋友:我想食水煮魚
姐姐:即係小菜啦!個半鐘交檯!
(佢個表情神態,爭在未講一句:過主~!)

(佢的裝潢同樓下姐姐令我一度以為呢間餐廳係咪有咩「背景」?
不過,有咩比呢d大時大節做毒女更可怕丫?你兇我唔到o既~)
一路上樓梯上二樓,途路聞到麻辣火鍋味(一樓是食火鍋

好耐冇食辣野的我
條肥脷開始分泌口水了
點了$318 二人餐
有口水雞、水煮魚、菜、湯同細面/飯兩碗
口水雞
跟餐例湯
口水雞、擔擔面和渝州涼面都是中規中矩
朋友更覺得渝州涼面不好吃
我是覺得面身較硬,優點是不辣,可中和一下全餐的辣氣
渝州涼面;擔擔面
說好的水煮魚上檯,
花椒味濃,全餐最好味的菜式
與以前食過的正宗川菜相似
可惜紅薯粉份量不足
水煮魚
食辣野,水是消耗品同必需品
壼水早已乾塘,可惜侍應人影都冇
好不容易離遠有位女侍應經過的影子
侍應安靜地行過來, 再語帶斥責咁話「下次可以揭開茶蓋」
哈!You seems like fun~幻覺黎架啫,嚇我唔到既!
非常平靜地,我地又繼續食

價錢尚算合理
但在尖沙咀應該有更好的選擇吧!

口水雞
水煮魚