2021-06-24 977 瀏覽
距離我公司有啲遙遠嘅玻璃屋,入邊嘅呢間咖啡店,質素非常之有保證,食咗三次,三次都冇令我失望。其中一次食嘅,我覺得要特別推介,就係呢個雞扒天使麵。唔好睇個名以為佢係熱食,其實佢係凍食嘅,我第二次去嘅時候,見係凍嘅,就冇揀到,第三次佢就諗住點都試吓啦,點知非常有驚喜,而且最好食嘅就係佢。佢用嚟撈天使麵嗰個汁,係有少少酸酸地,類似啲黑醋嘅感覺嘅,再加埋照燒汁雞扒,非常之Juicy,同埋個照燒汁係甜甜地在配搭埋撈天使麵隻汁,非常開胃,竟然一個女仔都可以食晒成碟,仲有啲雞扒好大件,分量十足,雖然價錢喺火炭來講係貴咗少少,都要成70幾蚊,不過呢個質素,我非常願意比。😋😋🤤🤤