2017-07-03
有陣時真係諗食乜嘢都會諗到好煩惱 今日就係諗無可諗嘅情況底下,咁岩又係電視見到麥當勞賣廣告有個新餐推出,所以就決定食個老麥當晚餐傻蛋孖牛堡我自己覺得就同雙層芝士漢堡差唔多,係個包面有個公仔,睇起上嚟係得意啲,但味道實質上就冇乜大分別,反而我覺得雙層芝士漢堡仲好味啲添呢個新包嘅兩塊漢堡我覺得煎得太乾喇,裏面嘅汁相對唔夠所以食完成個包會覺得有啲口乾。另外我加左$4要個菠蘿特飲,裏面就係汽水再加啲罐頭雜果,對於我嚟講就太甜,所以我都飲剩半杯而新餐配呢個薯嘜造型幾可愛,大人小朋友都會覺得食得開心嘅。但味道上就冇咩突破,就係變咗公仔形狀嘅薯條,叫做食到另一種口感嘅薯條,都ok嘅。反而個芝味蘑菇安格斯漢堡就令到我覺得有啲驚喜呢個漢堡嘅蘑菇好juicy,而且蘑菇汁亦都好惹味,提升晒成個漢堡嘅味道。漢堡入面嘅菜都算新鮮,食落肚個人都會覺得fresh d,以麥當勞嘅包來講,呢個係合格之上,算好味道喺拉上補下嘅情況底下,呢一餐屬於OK啦👌🏻
喺拉上補下嘅情況底下,呢一餐屬於OK啦👌🏻