2011-03-10
今日下午要o係公司趕工,於是買返o黎食..行過Monster Burger,我本身對佢o地的burger sets冇興趣,之前睇呢度食評讚好o既o野我親身試過就覺得冇咩特別同冇下次..但係今日實在係忙,又見到佢o地出o左一o的lunch box set所以就試o下。我自己鐘意食雞翼o個個set,但係咁o岩行到埋去個姐姐話我知已經賣晒,得返豬扒飯,spaghetti carbonara同埋雞扒意粉。今次想試一試佢個spaghetti carbonara啦..返到去公司,見到如圖的pasta..真係...你真定假呀?!佢相入面個樣唔係咁o既囉!!同埋我想講,要連醬炒個意粉先做到spaghetti carbonara個效果囉!!你咁求其倒pat汁上去就話自己係spaghetti carbonara會唔會又過份o左o的呢?我食唔到落去喇,而且亦都正式confirm我ban呢一間不知所謂o既Monster Burger!!真係好monster!!
返到去公司,見到如圖的pasta.. 真係...你真定假呀?!佢相入面個樣唔係咁o既囉!!同埋我想講,要連醬炒個意粉先做到spaghetti carbonara個效果囉!!你咁求其倒pat汁上去就話自己係spaghetti carbonara會唔會又過份o左o的呢?