2020-03-10 133 瀏覽
之前幾次都想嚟食,因為個裝修幾有舊香港style,但次次都好多人等位今晚見少啲人終於試到。因為係開放式廚房嘅關係,一入到鋪頭已經聞到好香嘅牛油味!落完單侍應快就將我哋叫嘅卡邦尼意粉送上,一開頭我同我朋友都係比較禮讓,但食咗幾啖之後我哋食嘅速度就越嚟越快,因為真係好好食好濃郁嘅醬汁。雖然唔係好正宗嘅卡邦尼,但對於芝士控嘅我哋嚟講真係好滿足跟住等左一陣我哋叫嘅夏威夷pizza 都新鮮熱辣咁送到,真係好有驚喜,我哋冇預計到係酥皮pizza初頭都諗會唔會有伏,但食落真係好好味比一般嘅餅底更酥脆,令到Pizza好有層次。下次黎應該會再叫!!!甜品方面我哋就叫咗草莓窩夫,因為見好多枱都係食窩夫,不過呢樣就正常發揮,覺得不叫亦可
今晚見少啲人終於試到。

卡邦尼意粉
夏威夷薄餅
草莓窩夫
2020-03-08
10 分鐘 (堂食)
卡邦尼意粉
夏威夷薄餅